zondag 8 juni 2014

Dag 6 - Rustdag

Dag 6, zaterdag 7 juni. Vandaag hebben we een rustdag. Nadat we vanmorgen lekker hebben uitgeslapen heb ik de blog over Disney Hollywood Studios geschreven. Na het douchen zijn we lekker buiten de deur gaan ontbijten. Na wat lezen op internet zijn we naar Celebrations gereden en hebben we heerlijk ontbeten bij Market Street Cafe. Rowan had een croissant met ei en spek en ik Franse toast met ei en spek. Natuurlijk moesten er ook alweer gebakken aardappeltjes bij. Het smaakte heerlijk al kreeg ik niet alles op want man, wat is het veel zeg!

 Market Street Cafe, toevallig al op dag 2 op de foto gezet



Daarna zijn we wat winkeltjes af geweest, Rowan heeft een nieuwe zwembroek gekocht en beiden hebben we wat nieuwe t-shirts gekocht. Ik ben nog niet geslaagd voor een nieuwe zwembroek maar daar hebben we nog zat dagen voor over. Verder zijn we nog even langs de Publix geweest. Daar hebben we op dag 1 italiaans brood gekocht wat heel erg op ons eigen brood lijkt in Nederland en echt prima smaakt! Hier hebben we weer een nieuwe van gekocht. Ook zijn we langs de Walmart geweest en hebben daar de overige boodschappen gehaald. Ook was het inmiddels tijd om te tanken. We schrokken ons kapot toen we klaar waren met tanken. Een volle tank is 32.59 dollar (onze tank was bijna leeg). Dat komt neer op 23,59 euro voor een volle tank! Wat is het in Nederland toch belachelijk duur!

 Voor elk zakje chips een sausje




Rond 3 uur waren we terug in de villa. Alles opgeruimd en lekker in het zwembad gesprongen want het was vanmiddag op het warmste moment 41 graden! Dat klinkt erg heet, was het ook maar je moet het vergelijken met een 28 graden in Nederland. Zo voelt 41 graden hier aan. (Althans zo vinden wij dat). Daarna weer even een verfrissende douche genomen en alle schone was binnen gehaald. Dat was al droog en er trok een donkere lucht met wat onweer voorbij dus maar voor de zekerheid gedaan. Maar daar bleef het gelukkig bij en er is verder hier geen spat regen gevallen.

 41 graden buiten

 Deze gekke kip wilde met zijn familie ons zwembad in. Toen we nee zeiden gingen ze de apparatuur van ons zwembad kapot pikken...

Tijdens het zwemmen hebben we overlegd waar we gaan eten. Het is Steak 'N' Shake geworden. Je kan dit restaurant vergelijken met een a la carte Mac Donalds. Het is ingericht zoals je denkt dat een Amerikaans restaurant er uit hoort te zien. Wij vonden dit erg mooi! We werden door een serveerster naar een booth gebracht voor 2 personen. Uit de menu kaart hadden we allebei een hamburger uitgekozen en een milkshake. Het is niet zoals bij de Mac Donalds dat ze je hamburger onder een warmhoudplaat vandaan halen. Maar ze worden hier echt vers voor je gemaakt! Het smaakte echt heerlijk! En de Milkshake was ook echt super lekker! Jammer dat ze dit niet in Nederland hebben want daar had de Mac een slechte aan gehad! We waren met 2 personen 17 dollar kwijt. Dat is nog goedkoper dan een groot menu bij de Mac en dan heb je nog alles vers ook!




Op de terugweg zijn we wat rond gaan rijden en kwamen we nog wat leuke dingen tegen wat we op de foto hebben gezet. We waren optijd terug in de villa. Inmiddels nadert er weer een nieuwe onweersbui maar het lijkt er op dat ook deze aan ons voorbij trekt.






We gaan op tijd slapen want morgen ochtend gaan we eerst Skypen met het thuisfront en misschien ook nog met het thuisfront uit Noordwijk. Mijn ouders en oma zitten al in de startblokken achter Skype lieten ze weten. Even gezellig bij kletsen en daarna gaan we naar Walt Disney Epcot!

6 opmerkingen:

  1. Erg leuk verslag, fijne vakantie verder nog!
    Sandra (bluedolph1n op Floridaforum)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Genieten geblazen, dat is vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lekker zo'n dag!
    Steak 'n shaken ook maar eens proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Tjonge, jonge, wat zijn jullie een geweldige trip aan het maken zeg! Heel veel plezier nog.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke vakantiedag met lekkere temperaturen. Veel plezier in Epcot.

    BeantwoordenVerwijderen

Reacties