zaterdag 14 juni 2014

Dag 12 - Vrijdag de 13de

Dag 12, vrijdag 13 juni. Nou vandaag is het vrijdag de 13de en dat was te merken ook! Ik was al voor de wekker wakker en kreeg mijn lenzen niet in en daarna struikelde ik over mijn schoenen. Ach, kan gebeuren... toen maar even weer wat gerommeld in de villa en vervolgens zijn we gaan douchen. Dat verliep allemaal soepel ook het ontbijten en alles inpakken voor die dag.

Ik was al een aantal keer buiten geweest en er was nog totaal niks aan de hand. Toen we klaar waren voor vertrek stapten we de voordeur uit en toen zagen we een enorm zwarte lucht aankomen. Huh? Die was er net nog niet! Het begon al te spetteren dus snel stapten we in de auto. TomTom ingesteld en lekker gaan rijden richting St Petersburg. De reis verliep soepel ondanks de zware onweers buien waar we doorheen reden met soms flinke regenval. Voor we weg gingen hadden we gezien op het weer dat het in de middag wat beter zou worden, dus hebben we daarop gegokt. We waren om half 12 bij Lotto boot. Even in de auto nog wat gedronken want het regende en onweede weer flink. Toen het droog was zijn we naar binnen gegaan, ze stonden ons al op te wachten. Ze konden ons niet bereiken want ze hadden alles gecanceld voor vandaag in verband met al het onweer! Sja... gister zei de weerman nog dat het vandaag een prima dag zou worden en nu opeens is alles veranderd. Vrijdag de 13de! In overleg hebben ze ons op maandagochtend gezet, mocht het smiddags gaan onweren dan konden wij in ieder geval nog varen. Dus toen maar weer de hele rit terug gemaakt naar Orlando. Tussendoor nog een stop gemaakt bij Five Guys en later hebben we allemaal tussendoor wegen genomen om ook nog wat van de omgeving te kunnen zien. Het laatste stukje besloten we via de snelweg te gaan. Dus de snelweg op en na anderhalve kilometer.... file en nog een hele lange ook! Na 4 KM langzaam rijden en veel stilstaan heb ik maar op snelwegen vermijden gedrukt en zijn we binnendoor gegaan. Opzicht ook geen straf want zo zie je nog eens wat.

10 over 4 waren we dan eindelijk weer terug in de villa. Nog niks ondernomen maar wel de hele dag kwijt... Vanaf  toen hadden we gelukkig geen pech meer. We hebben even heerlijk ontspannen en gezwommen in onze eigen private pool. In de garage lagen 2 schuim slangen om mee te zwemmen. Die hadden we gepakt. Ik ontdekte dat er aan beide kanten een gat zat, dus ik deed 1 kant op een gat in het water waar met ruime kracht water uitkomt en de andere kant van de slang sloot ik af met mijn vinger. Zo had je een gigantisch waterkanon! Hier hebben we ons een poos mee vermaakt en toen weer een douch genomen. Vanuit Nederland vernomen dat Nederland met 5 - 1 gewonnen heeft! Zozo!

Vervolgens in de auto gestapt en zijn we naar Outback Steakhouse gereden. Een wat luxer restaurant dan dat we tot nu toe gehad hadden. De serveerster kwam onze bestelling opnemen. Rowan nam wat hij wilde hebben en Kevin nam wat de serveerster adviseerde. We kregen 2 grote stukken vlees van de grill met wat patat. Maar men! Wat was dat vlees lekker! Heerlijk sappig en aan elk stukje wat je nam zat een heerlijke smaak! Gelukkig was het een flink stuk vlees dus hebben we lekker kunnen genieten. Kevin sloot af met een ijsje, ook deze was erg lekker. Na het afrekenen en de gebruikelijke tip te hebben gegeven zijn we terug gereden naar de villa. Tijdens het eten wel even foto's gemaakt want er zijn een aantal mensen die bewijs willen zien dat we hier echt zijn ;)




Onderweg hebben we nog even een stop gemaakt om foto's te maken van onder andere de auto en de zonsondergang. We sloten de avond af met een potje poolen op een scheve en stroeve pool tafel. Er naderde inmiddels weer een onweersbui maar die bleef waar die zat en kwam niet onze kant op. Vervolgens nog een biertje genomen. In ons achterhoofd zijn we al aan het aftellen. Dinsdag zit het avontuur er alweer op... en volgende week vrijdag heb ik mijn eerste werkdag met een dubbele dienst alweer! En Rowan is dan ook alweer aan het werk tot in de late uurtjes. De tijd gaat veel te snel... stiekem hebben we het alweer over Orlando gehad voor volgend jaar tijdens het eten, dan willen we met wat meer mensen gaan. Maar dat is voor de volgende keer, nu eerst even deze vakantie lekker afsluiten.









Morgen gaan we naar Blizzard Beach want Rowan zijn schouders zijn weer goed. Dus nog meer insmeren! Nu eerst lekker slapen.

8 opmerkingen:

  1. Oh das wel jammer dat het weer roet in het eten gooide..
    Ik duim voor een topdag maandag met superveel dolfijnen voor jullie!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat was zeker jammer Rick en Mandy! We hopen dat jullie duimen helpt! :)

      Verwijderen
  2. Oo wat jammer van het weer maar ja vrijdag de 13 e brrrr,maar gelukkig kunnen jullie van de week nog.
    En wat leuk jullie foto's voor ons ook leuk om te zien over wie het gaat:)
    Enne outback staat bij ons ook hoog in het lijstje en als je de kans ziet moet je ook echt een keertje gaan eten bij the cheese cake factory!!!!!
    En ik lees het al ook al verslaafd aan florida hihi

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja... volgende keer maar anders plannen. ;) Klinkt goed! Komt op de tips lijst en als het dit jaar niet meer lukt dan een andere keer uit proberen! (meteen weer een extra reden om weer te kunnen) Verslaafd aan Florida? Hoe kom je erbij? ;)

      Verwijderen
  3. Hans & Jeannette14 juni 2014 om 23:30

    Weer een leuk verhaal, alleen jammer :( van al dat slechte weer. Ga zo door geniet extra want het einde is in zicht. Spreek jullie morgen met Skype XXX

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zeker jammer maar we genieten met volle teugen!

      Het en teken dat onder de 7 zit als je shit in houd kent Google Blogspot niet. Dan maakt hij er automatisch amp; van met dat teken erin. Gewoon en tikken in plaats van dat tekentje.

      Tot morgen ochtend! (Voor jullie tot vanmiddag!)

      Verwijderen
  4. Hans & Jeannette14 juni 2014 om 23:32

    Foutje Ha Ha, je moeder is weer aan het tikken zonder amp dus? Weet niet hoe dat kan?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oeh, Outback *kwijl* :D Jammer van het weer... Maar zo te zien toch nog een heerlijke dag gehad!

    BeantwoordenVerwijderen

Reacties