zaterdag 7 juni 2014

Dag 5 - Walt Disney Hollywood Studios

Vrijdag 6 juni, vandaag gaan we naar Disney Hollywood Studios! We mogen al uitslapen, rond 8 uur ben ik mn bed uit gegaan. Aan het pool deck heb ik de blog van Typhoon Lagoon geschreven. Toen ik klaar was stond Rowan al onder de douche en heb ik ook daarna een douche genomen. Daarna heerlijk aan het ontbijt gezeten en zijn we in de auto gesprongen richting Disney World.





Rond half 11 stonden we op de parking en zijn we met de tram naar het park gebracht. We zijn direct begonnen met The Great Movie Ride. Je stapt in een treintje en met een gids rijd je door films van vroeger. Natuurlijk was dit weer heel mooi gemaakt en zat er ook entertainment bij. Een erg leuke attractie waar we nog geen 5 minuten voor in de rij hadden gestaan. Buiten was het wel druk want het is Star Wars weekend in Disney. Overal stond wel een meet and greet punt met een Star Wars character waar het enorm druk bij was. We zijn de map afgegaan en zijn daarna naar Star Tours - The Adventures continue hier hebben we een ruimtereis gemaakt. Vervolgens zijn we naar Muppet*Vision 3D gegaan. Je komt echt terecht in het theater van The Muppets en ze zijn ook echt allemaal aanwezig. Zo wel in de film als fysiek in de zaal. Tijdens de film werd enrom veel 3D gebruikt dat op je af kwam. Erg leuk gedaan! De 2 mopperende opa's zaten natuurlijk op hun balkon commentaar te geven en grapjes te maken en als ze dat deden dan hing Kermit door het 3D echt uit het scherm om naar hun te kunnen kijken. Erg leuk allemaal!





Hierna zijn we naar Studio Backlot Tour gegaan. In een tram reis je langs film attributen heen en zie je mensen ook echt bezig zijn met de kleding en props! Vervolgens nog door een special effects gebied heen gereden waar ze veel lieten zien met water en vuur. Via hier zijn we beland bij Walt Disney: One Man's Dream een multimedia gallery waar je door heen wandelt en alles ziet van vroeger tot nu en hoe Walt Disney het bedacht heeft. Zelfs gebieden van parken en hele attracties waren in miniatuur te bewonderen. Deze gallery sloot af met een korte eerbetoon film aan Walt Disney. Daarna was het Fastpass+ tijd en gingen we naar The Twilight Zone Tower of Terror. We konden lekker doorlopen en waren snel aan de beurt.





Weer een leuke lift ervaring rijker liepen we al weer snel naar buiten. Naast The Tower of Terror zat een kleine musical Beauty and the Beast - Live on Stage. Hier zijn we direct in gelopen en hebben naar de show zitten kijken. Mooie zang en decor maar verder niet heel bijzonder zo vonden wij. Daarna meteen maar doorgelopen naar Indiana Jones Epic Stunt Spectacular! Was een redelijke shows met wat mooie effecten erin maar ook dit was niet echt super bijzonder.



 Ik weet niet wie het was, Knabbel of Babbel, maar hij had niet echt zin om op de foto te gaan. Hij genoot van de koud water sproeiers in de wachtrij van Indiana Jones.


Nog even Rock 'n'Roller Coaster starring Aerosmith gedaan en toen was het alweer tijd om te gaan eten en zijn we naar Pizza Planet gagaan om een lekkere pizza te gaan eten met sla. Toen dit op was zijn we doorgelopen naar The Legend of Captain Jack Sparrow gegaan om een time ticket te halen. We hadden nog 3 kwartier tot de volgende show. We wilden graag Toy Story Midway Mania! doen maar die stond helaas in storing. Toen besloten om nog een keer naar Muppet*Vision 3D te gaan om de tijd te vullen. Vervolgens toen de film was afgelopen konden we direct doorlopen naar Jack Sparrow. Zag er ook heel mooi uit en de Amerikanen doen met alles uitbundig mee. Toen we klaar waren deed Toy Story het weer en mochten we hier nog snel in want na ons sloten ze de deuren. Wat een toffe attractie zeg! Een 4D attractie waarin je weer moest schieten om punten te halen. Kevin won! En weer kwam de smoes van Rowan dat zijn pistool het aan het begin niet zo goed deed. Jaajaa ;). Daarna nog 2 keer The Tower of Terror gedaan waar geen wachtrij stond.


Vervolgens sloten we aan bij de eindshow Fantasmic! Wat een show was dit ook weer zeg! Veel mooie water projecties, water effecten, vuur en vuurwerk. Op het eind komt er een enorme boot voorbij varen met alle Disney characters er dansend op. De boot werd bestuurd door Mickey Mouse. De boot was voorbij en Mickey was opeens niet meer op de boot maar bovenop de bergtop! Op de maat werd er met wat vuurwerk geschoten en opeens was Mickey weg en stond hij weer beneden! Nouja wat een magie heeft die muis zeg! ;) Een enorm toffe show die je gezien moet hebben!


Tegen 12 uur en nogsteeds 26 graden... waren we weer thuis. Na een biertje en een chipje zijn we maar lekker gaan slapen. Morgen staat er een rust en shop dag op het programma!

2 opmerkingen:

  1. Weer een leuke dag achter de rug!!
    En morgen lekker shoppen ben nu al jaloers!!
    Have fun

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hans en Jeannette7 juni 2014 om 19:57

    Hoi Knabbel en Babbel, ziet er allemaal weer goed uit zeg! Morgen skypen, daar wordt al naar uitgekeken. Oma zit ook al in de startblokken. We spreken jullie zondag!!

    BeantwoordenVerwijderen

Reacties