vrijdag 13 juni 2014

Dag 11 - Shoppen en Downtown Disney

Dag 11, donderdag 12 juni. Vandaag hebben we lekker uitgeslapen en rustig aan gedaan. Om 8 uur werd ik wakker en heb ik eerst weer even in de villa gerommeld. Daarna de blog van de rustdag van gisteren geschreven. Rond half 10 Rowan uit bed getrommeld en daarna weer lekker ontbeten op het pool deck. Na wat internetten zijn we ons klaar gaan maken voor vertrek.

Eerst zijn we naar Fallas Paredes gereden maar hier konden we niet veel vinden. Dit is een outlet shop met allemaal kleding. Vervolgens zijn we naar de Florida Mall gereden. Hier heb je enorm veel winkels. Een aantal kleding winkels bezocht en ik heb hier een leuke blouse kunnen scoren. Verder ook de elektronica shops bezocht waaronder de Apple Store. Wat groot allemaal zeg! Uiteindelijk onze lunch genomen bij Five Guys. Wat een heerlijke burgers hebben ze hier zeg! En aardig personeel die plezier hadden in hun werk. Dat straalde eraf! Ook hebben we de M&M store bezocht. Een enorme winkel met M&M spullen en natuurlijk M&M's! Wat veel zeg, alle soorten en maten waren er. We hebben onze ogen uitgekeken. Na een paar uur waren we klaar hier en zijn we weer naar de auto gelopen en deze vonden we in 1 keer terug. Ook wel fijn op zo'n mega parking. Toen we buiten kwamen zagen we dat het weer gigantisch had geregend en in de verte zagen we nog wat flitsen.

Florida Mall






We reden toen 5 km verder naar de Best Buy een soort van Media Markt. Hier hebben we ook een poosje lekker in rond gelopen en ja hoor, buiten was er weer een storm! We treffen het wel steeds! Toen het droog was zijn we weer in de auto gestapt en richting Downtown Disney gaan rijden. Onderweg nog even bij een Giftshop gestopt. Ik kreeg een vraag van een collega of ik 2 Amerikaanse kentekens mee wil nemen. Die hebben we hier gevonden! :) Daarna zijn we echt doorgereden naar Downtown Disney. Eenmaal aangekomen was het aardig wat rondjes reiden om een plekje te vinden. Na een poos hadden we eindelijk een plekje en zijn we het terrein op gelopen. Er is heel veel afgezet want ze zijn een heel stuk aan het verbouwen. Uiteindelijk zijn we bij Disney Quest naar binnen geweest. Eerst hier gegeten en vervolgens allemaal games gespeeld. Van vroeger tot nu! Ook nog een poos Air hockey gespeeld. Blijft een leuk spel. Er waren zelfs Air Hockey tafels voor 4 personen! Rond 9 uur zijn we hier weg gegaan en zijn we richting de villa gaan rijden. Onderweg nog even een korte stop om de benzine tank vol te gooien voor een kleine 25 euro. Morgen moeten we namelijk een ruime anderhalf uur rijden (enkele rit) naar St Petersburg. Hier gaan we lekker varen en hopelijk spotten we Dolfijnen. Met de schouders van Rowan gaat het alweer een stuk beter, het is niet meer zo heel rood maar hij voelt het nog wel. Nu eerst even lekker slapen.

Zon ondergang bij Downtown Disney

4 opmerkingen:

  1. Wat een heerlijke dag weer ja shoppen is altijd leuk,en die m&m winkel is super he.
    De witte m&ms zijn heerlijk maar kan je gewoon in de supermarkt kopen.
    Have fun

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tjonge genieten hoor. Wij genieten mee. Hou vol :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jullie zijn heerlijk bezig, wat een heerlijke dagen maken jullie ervan. Gelukkig nemen jullie ook tijd om van de villa te genieten, dat wordt wel eens vergeten door alle drukke schema's.
    Geniet lekker verder, lees ik fijn mee!

    Enjoy!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hmz... Fallas Paredes kende ik nog niet... Zelf gaan we meestal naar Premium op de International Drive of naar Lake Buena Vista. Vooral de GAP en Levi's zijn onze favorieten ;) (maar als je de Florida Mall leuk vindt, wellicht valt Mall at Millenia dan ook wel in de smaak. Daar zijn The Cheesecake Factory en P.F. Chang's te vinden :D )

    BeantwoordenVerwijderen

Reacties